top of page

Over ons

Welkom bij Jollyliving.nl, dé webshop voor de mooiste woonaccessoires! Wij zijn een jong bedrijf dat met veel passie en enthousiasme is opgericht door Ruby van der Dussen. Ruby is slechts 22 jaar oud, maar heeft al een enorme passie voor interieur en design. Haar doel was om een webshop te creëren waar mensen terecht kunnen voor de mooiste en meest unieke woonaccessoires.

 

Bij Jollyliving.nl geloven we dat een mooi en comfortabel huis bijdraagt aan een gelukkig leven. Onze collectie bestaat uit zorgvuldig geselecteerde producten die passen bij verschillende woonstijlen. Of je nu houdt van modern en strak of juist van landelijk en knus, bij ons vind je altijd iets dat bij jou past.

Ons team bestaat uit enthousiaste professionals die dagelijks bezig zijn met het selecteren van de mooiste producten voor onze webshop. We vinden het belangrijk om alleen producten aan te bieden die we zelf ook in ons eigen huis zouden willen hebben. Daarnaast staan we altijd voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze of om je vragen te beantwoorden.

Bij Jollyliving.nl willen we niet alleen de mooiste producten aanbieden, maar ook bijdragen aan een betere wereld. Daarom proberen we zoveel mogelijk te werken met duurzame materialen en productieprocessen. Ook steunen we regelmatig goede doelen die zich inzetten voor een betere wereld.

We hopen dat je net zo enthousiast bent over onze webshop als wij! Neem gerust een kijkje in onze collectie en laat je inspireren. Mocht je vragen hebben of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op.

 

We helpen je graag verder!

Jollyliving.nl

  • Instagram
  • Facebook
  • Linkedin
bottom of page